СТРОИТЕЛСТВО - РЕМОНТИ

Потърсете ни

Видео

Хидроизолация

Замазка

Мазилка

Ел и ВиК инсталации

There are no images in this gallery.

ЕЛ ИНСТАЛАЦИЯ
Фирма НЕРОН ООД работи с екип от професионални електротехници специализирани в изграждане, ремонт и поддръжка на ел.инсталации и ел.табла от всякакъв вид. Фирмата е изградила екип от професионалисти с практичен опит и квалификационни степени за работа с електрически мрежи и ел.инсталации с ниско, средно и високо напрежение.
Ремонта на електроинсталацията или електрическото табло е широко понятие и е трудно да се впиши в норми. Но в случаи но непредвиден ремонт и наличие на авария е трудно диагностицирането на самота повреда, което всъщност показва професионализма но електротехника и познанията му в областта на ел.инсталациите и ел. мрежи.
Най-често срещаните планови ремонтни дейности са подмяна на електрическо табло, подмяна на ел.кабели, подмяна на контакти и превързване на разклонителни кутии, монтаж на ел. ключове и осветителни тела. При аварийни ремонти се срещат нагорели електрически контакти от претоварване, нагорели кабели, прекъснати електрически връзки, нагорели клеми, паднали автоматични предпазители, откриване на къси съединения, повреди в ел.табла и повредено осветление.

ВиК ИНСТАЛАЦИЯ
Услугите, които предлагаме са: ремонт на водопровод, ремонт на канализация, вертикален щранг, хоризонтален щранг, антикорозионно боядисване, спукани тръби, бойлери, душове, мивки и смесители, водомери, радиатори, спирателни кранове, пералня и съдомиялна, покриване на щрангове с гипсокартон, изолация на тръби и много други.